Don't be fooled by the rocks that I've got

hejsan alla mina vänner, Ulrika här. Ulrika är mitt mer formella namn som jag gärna aldrig använder i offentliga rum, så kalla mig Ullis. För cirkus tre veckor sedan så fick jag ett uppdrag av melsi, jag skulle skriva presentationsinlägget till hennes blogg, detta är en ångestkrävande procedur som melody kan tycka är tråkig och min ångest var uppenbar, jag tror att jag fick samma känsla som jag kommer få när jag har mitt första sommarprat i P3, nervös och undrar vad jag ska säga och vad mina lyssnare kommer tycka, de är ju viktigt det där med live. Så ångesten blev påtaglig och efter ett antal lögner och lovord om att jag ska börja så har jag äntligen tagit mig i kragen. Nu har jag babblat om mig i cirkus fem rader, över till melsi. Melsi alla engelsmän, fransmän och för all del vårt modersland Sverige är ett namn som ni ska ta till er. Melsi är ett namn som skall uttalas med kärlek och ignorera starkt om hon morrar och tycker att Melsi påminner om ett namn på en hund, ignorera detta. Melsi är min äldsta vän men samtidigt min minsta, hon är inte bara kortast utan yngst och argast och inget av detta är negativt. att hon är min äldsta vän beror på att vi har känt varandra sen hon var mycket liten, jag var väll rätt liten då oxå fast jag har alltid hållit hårt på dom där tre åren. hon är även min yngsta vän, jag har ingen yngre vän än henne, fakta. trots att hon är min yngsta vän så var jag nog lite rädd för henne när jag var mindre, att bestämma var nämligen favorit sysselsättningen och om hon inte fick som hon ville så gick hon hem och skvallrade för mamma. Och när jag var hos farmor så hade ja inte så många kompisar så den arga fick duga. nu har melsi tagit sin arghet och växt upp till en fett najs tjej. Hon är blödig fast hon inte erkänner de, hon skulle aldrig göra något själv om någon annan kan göra det, hon kommer få barn fast hon nekar, film e jävligt kul och helst så läskig som möjligt. Hon älskar fina prylar och allt som är blingat. man kan skratta sig till döds och melsi är alltid på gång med äventyr och bus ( nu låter jag som farmor)

Man vet aldrig med melsi vilket jag tycker är de viktigaste och roligaste, hon förvånar och förundrar. eftersom hon har en släng av schizofreni så vet man aldrig vad hon hittar på, en dag är hon slayer och coolare än buffy, eller så springer hon i new york och låtsas att hon passar i en gul duffel.  I love her! alla som träffar henne i framtiden kommer inte att åka kärlekstunneln för de är inget snutti snutti!

Melody är jävligt lojal och sätter ofta pålitlighet och förtroende först, hon hatar när människor ljuger för de får henne att känna sig lurad. Hon älskar att shoppa och har en fetish för läppglans. omg ja låter som ett födelsedagskort.


JAG ÄLSKAR MELODY



RSS 2.0